close

Contact rapid

Comsev Tools - Magazin fizic de comercializare scule si utilaje profesionale.

close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Comsev Tools SRL

  Despre noi

  Comercializare scule si utilaje profesionale

  COMSEV S.R.L. este o companie  tanara, care a luat fiinta in 2018, fiind rezultatul unui studiu de piata privind sculele si utilajele profesionale.

  Pentru a satisface dorinta clientilor de a beneficia de scule si utilaje de calitate am incheiat contracte de distributie directa cu producatori mondiali foarte cunoscuti cum ar fi pe partea  de produse  forestiere si gradinarit.

  , , acopera pe partea de scule si utilaje de constructii, , , asigura ramura de utilaje Agricole, iar partea de scule de mana este asigurata de , , .

  Din portofoliu de produse nu lipsesc echipamentele de protectie  si o gama foarte larga de chei de turisme si camioane.

  Din anul 2019, in vecinatatea magazinului situat in Pascani, str.  Cuza-Voda  am infiintat si un service autorizat,  tot pentru a raspunde nevoii clientului, dovedind astfel ca suntem capabili sa indeplinim orice solicitare in mod rapid si  professional.

  Oferta larga de produse ne-a impulsionat sa deschidem in anul 2021 un showroom  cu o suprafata de expunere de 250mp la iesirea din Pascani spre Suceava.

  Tot in anul 2021 datorita trendului am dispus comercializarea utilajelor propulsate de motoare electrice marca (utilaje de calitate inalta produse in Turcia). Gama aceasta de produse cuprinde trotinete electrice, biciclete, tricicluri , scutere chiar si utilaje ce pot fi folosite la curierat.

  P.S. suntem un magazin fizic care oferim produse si servicii de inalta calitate.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles